Двама популярни френски ютюбъри събраха над 10 милиона гледания с

...
Двама популярни френски ютюбъри събраха над 10 милиона гледания с
Коментари Харесай

YouTube звезди спечелиха бас срещу Макрон

Двама известни френски ютюбъри събраха над 10 милиона гледания с ария за обществено разграничаване, спечелвайки по този метод залог с президента Еманюел Макрон.

Държавният глава провокира Макфлай и Карлито, които имат над шест милиона клиенти в YouTube, да създадат видео за нуждата от носене на маски, дезинфекциране на ръцете и съблюдаване на безвредна отдалеченост за да се забави разпространяването на ковид.

Ако съумеят Макрон им даде обещание, че могат да снимат идващия си план в Елисейския замък, само че единствено в случай че видеото доближи 10 милиона гледания. С над 11 милиона гледания на клипа дуото елементарно завоюва облога, написа Българска телеграфна агенция. Под звуците на укулеле хитовото парче осмива хората, които подценяват разпоредбите за обществено разграничаване по време на пандемията.



Към края на видеото в небето се появява ликът на президента Еманюел Макрон. Докато той изброява ограниченията за обществено разграничаване, ютюбърите пеят, че единственият метод за завръщане към света преди общественото разграничаване е общественото разграничаване да се ползва в този момент.

Видеото не е единствената самодейност на Макфлай и Карлито, обвързвана с ковид. Миналия април дуото събра 400 000 евро за френски лечебни заведения в 11-часова сесия в YouTube.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР