Двама депутати от Продължаваме промяната - Лена Бориславова и Яна

...
Двама депутати от Продължаваме промяната - Лена Бориславова и Яна
Коментари Харесай

Още двама депутати от "Продължаваме промяната" напускат парламента

Двама депутати от " Продължаваме промяната " - Лена Бориславова и Яна Балникова - по всяка възможност още в сряда (15 декември) ще изоставен Народното събрание. Това се схваща от, в която е планувано да бъдат гласувани преустановяване на пълномощията на двамата народни представители.

Според източници от " Продължаваме промяната " Лена Бориславова ще бъде представител на държавното управление " Петков ", а Яна Балникова ще бъде негов консултант в Министерския съвет.

Лена Бориславова стана народен представител от листата на " Продължаваме промяната " в 24 многомандатен изборен регион (МИР) в София. На нейно място в Народното събрание се чака да влезе Любомир Попйорданов (на 61 години). На на групировката е посочено, че е правист и бизнесмен. ръководител на асоциацията за различен туризъм.

Яна Балникова бе лидер на кандидат-депутатската листа на " Продължаваме промяната " в Габрово. Вероятно нейното място в Народното събрание ще заеме Богомил Петков. Информация на групировката сочи, че има две специалности, приключени в България: " Социално-икономическа информация " и " Морал и Право ". За професионалния си опит Петков обобщава, че " протича в разнообразни области и действия, като главните са: основаване и ръководство на произвеждане на горен плетен трикотаж, произвеждане на бетонови и варови разтвори, произвеждане на бетонови произведения ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР