Двама братя от карнобатското село Венец са задържани за срок

...
Двама братя от карнобатското село Венец са задържани за срок
Коментари Харесай

Белезници за двама братя от Карнобат

Двама братя от карнобатското село Венец са арестувани за период от едно денонощие за нападателно държание по отношение на полицейски чиновници и несъобразяване с дадените им разпоредби за прекратяване на противоправното си държание, оповестява Нова ТВ.

Инцидентът се е разиграл 15 минути преди среднощ в събота. Тогава в Районното ръководство в Карнобат е получено известие за висока музика, идваща от частен дом в село Венец, населяван от двама братя на 24 и 26 години. Екип служители на реда се отзовал на сигнала, като при слизане от автомобила са нападнати от братята, използвали солидно количество алкохол. Братята обиждали и псували чиновниците на реда, като пробвали да се саморазправят с тях. След нанесен удар в лицето на единия служител на реда, са подхванати дейности по задържане на 24 годишния нападател. Той е повален на земята и са му сложени белезници. Паралелно с това брат му опитал да ритне с крайник тялото на единия чиновник, който съумял да отбие удара с ръка. Агресивността на нападателя повишена и той още веднъж атакувал, целейки се този път в главата на служителя.

С цел преустановяване на настъплението служителят на реда създал изстрел със служебното си оръжие със стоп-патрон, който одраскал крайници на 26-годишния мъж. При осъществения медицински обзор е установено, че се касае за незадълбочено пострадване, без кръвотечение и заплаха за живота.

Двамата братя са арестувани със заповед за полицейско задържане. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР