РЕАЛИТЕТ телевизията е наоколо от дълго време, така че едва

...
РЕАЛИТЕТ телевизията е наоколо от дълго време, така че едва
Коментари Харесай

Палави голи любовни триъгълници и причудлива поредица за имоти в бафа – голите риалити предавания, които оставят ВСИЧКИ да се разхождат

РЕАЛИТЕТ малкия екран е в близост отдавна, тъй че надали е изненадващо, че телевизионните излъчвания изпитват потребност да упорстват пликът.

И тъкмо това се стреми да направи новото риалити шоу на Райлън Кларк, Dating Naked UK – помислете си за The Bachelor in the buff.

Шоуто Paramount+ ще има 10 епизода, където нетърпеливи ( и смели) необвързаните търсят обич, до момента в който оставят всичко да се мотае в Колумбия.

Райлан неотдавна разкри, че е имало опасения за сигурността по време на фотосите, които нямат нищо общо с голотата на състезателите.

 „ Бях там един месец и те са много демократични, само че единственото нещо, за което трябваше да се безпокоя, беше да съм незабравим човек от Европа – тъй че същинска угриженост бяха пиратите.

„ Това звучи в действителност налудничаво, само че същинските пирати бяха най-голямото безпокойствие, тъй като бяхме на остров, до момента в който снимахме шоуто.

„ Придвижването през нощта, до момента в който снимахме, можеше да докара до идването на пиратски ло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР