Бившият ловец на НЛО, физик и разузнавач Шон Къркпатрик, който

...
Бившият ловец на НЛО, физик и разузнавач Шон Къркпатрик, който
Коментари Харесай

Бивш разузнавач от Пентагона: Не трябва да се страхуваме от извънземни, а от друго

Бившият ловджия на НЛО, физик и шпионин Шон Къркпатрик, който е работил в Пентагона, се гмурна в държавните архиви в търсене на информация за НЛО и извънземни, само че специфичната секретност на тези документи го тормози повече от опцията за битие на извънземен разсъдък.  

По-рано тази година Къркпатрик сподели пред подкаста Scientific American, че е поел тази историческа задача да проучва всичко, основано от държавното управление на Съединени американски щати от 1945 година насам. Целта му е да разбере дали е имало някаква загадка държавна стратегия, която е попречила на Конгреса да разкрие истината за НЛО, пише Daily Star.

До декември предходната година Шон ръководеше Службата за следствие на аномални феномени, същото звено на Пентагона, натоварено от Конгреса да откри отговори на разнообразни отчети за НЛО и извънземни същества. Въпреки че откривателят не съумя да откри никакви доказателства, той сподели, че секретността на такава информация го кара да се тревожи.

„ Важно е да изследваме и документираме сходни феномени, само че това сигурно ни отвлича от по-важната и тревожна задача за отбрана на бойците тук и в този момент “, добави той.
 НЛО, извънземни, извънземни, любознание, изказване на офицер от разузнаването, извънземен разсъдък, Шон Къркпатрик, Пентагон Къркпатрик беше претрупан от Конгреса да откри отговори на разнообразни отчети за НЛО Снимка: NBC News
Историята на Шон Къркпатрик идва на фона на други изказвания от лица, подаващи сигнали, в това число някогашен вътрешен човек от Белия дом, който показа документ, датиращ от към 2020 година Таен документ твърди, че държавното управление на Съединени американски щати е разкрило останките на НЛО, което се разруши в Аризона през 50-те години на предишния век.

Крис Малън, който е служил в администрациите на Клинтън и Джордж У. Буш, даже разгласява редактирано копие на диалог с „ почитан американски чиновник “, който удостовери това.

Между другото, измежду тримата военни ветерани, които свидетелстваха за НЛО на чуванията в Конгреса предишното лято, беше някогашен офицер от разузнаването на военновъздушните сили. Той призна, че държавното управление на Съединени американски щати е изпълнявало загадка стратегия, обвързвана с откритите кораби от десетилетия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР