Играчът на LIV Golf Лори Кантър се възползва максимално от

...
Играчът на LIV Golf Лори Кантър се възползва максимално от
Коментари Харесай

Звездата на LIV Golf се възползва от празнотата на DP World Tour, за да спечели пробивна победа

Играчът на LIV Golf Лори Кантър се възползва оптимално от опцията си в DP World Tour, като завоюва European Open в Германия в неделя.

Роденият в Бат Кантър беше ко-лидерът, който се насочваше към финалния кръг в Green Eagle покрай Хамбург, и той удържа преследваните с един по-малко кръг от 72 в неделя, побеждавайки Тристън Лорънс и някогашната звезда на LIV Бернд Висбергер с два изстрела.

Това беше първата победа на 34-годишния играч в DP World Tour и едвам втората му победа като експерт – другата пристигна през 2015 година на Jamega Pro Golf Tour. Той получава най-голямата част от портфейла си от 2 милиона паунда, като банкира 334 000 паунда за своята изключителна победа.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Световната номер 1 Нели Корда заглавия звездни имена изрязани на Откритото състезание на Съединени американски щати, само че 15-годишната заслепява
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Изстрел на звезда от LPGA, който убива птица на Откритото състезание на Съединени американски щати за дами, само че въпреки всичко е еднакъв

Кантър,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР