ДПС отбелязва своето безпокойство и относно развитието на управлението на

...
ДПС отбелязва своето безпокойство и относно развитието на управлението на
Коментари Харесай

Карадайъ атакува властта заради липсата на реформи

ДПС отбелязва своето безпокойствие и по отношение на развиването на ръководството на страната, за рецесията в опазването на здравето, за положението в обществената сфера и на просветителната система. Липсата на промени и неналичието на тласъци за избавяне на бизнеса са проблеми, чието решение е към този момент отвън опциите на държавното управление. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, отчитайки се пред съпартийците си.

" Недоверието към ръководещите е навсякъде и то основава възприятието на неустановеност и липса на вероятност. Всичко това се случва на фона на ясни индикации за повишаване на напрежението и очертаваща се дестабилизация в страната.

Основен модел за правене на политика на ГЕРБ е разделянето и опълчването, съпроводени с езика на омразата, арогантността и експанзията. А резултатът е ерозия на държавността, рушене на демокрацията, тъпчене на правата и свободите, неспазване на Конституцията и законите на страната.

Ангажирани с мисълта за утрешния ден, за отговорността пред бъдещите генерации, отчитайки действителната обстановка в страната, както и цялостния неуспех на ръководещото болшинство, Движение за права и свободи при започване на есенната сесия на Парламента очерта нуждата незабавно държавното управление и Президентът да подадат оставка и да стартираме диспути с присъединяване на всички систематични партии и обединения в страната за взимане на такива решения, които да са в поддръжка и стимулиране на бизнеса, за обрисуване на националните цели, за приемане на ограничения, които да основат действителни условия за справяне с COVID-19.

Изпълнението трябваше да се разпореди на експертно държавно управление, което да изведе страната от рецесията, да одобри бюджет, съответен на икономическите и политическите действителности, както и да провежда свободни и почтени избори за нов Парламент.

Това също не се случи. Разбира се, това е реалност, чиито последствия ще бъдат регистрирани на идните избори като размерът на вредите за ръководещите ще бъде право симетричен на времето до изборите ", сподели той.

Движение за права и свободи организира първата по рода си онлайн отчетно-изборна конференция. Повече от 800 делегати, проведени в над 100 виртуални-точки работят в конференцията с цел да изберат водач и Централен съвет с мандат от 3 години. За поста водач е номинирaн единствено Карадайъ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР