Доста любопитен политически анализ на топ политолог за ситуацията в

...
Доста любопитен политически анализ на топ политолог за ситуацията в
Коментари Харесай

Топ политолог със сензация! Коя партия идва

Доста любопитен политически разбор на топ политолог за обстановката в страната.

Между ГЕРБ и ПП-ДБ няма нищо общо, а разликите не дават опция за договаряне. Двете политически обединения се разграничават по генезис, полезности и цели, сподели политическият психолог проф. Антоанета Христова.
-->
ГЕРБ потегли от популистка партия и мина през доста стадии на развиване, а когато " закачи " Съюз на демократичните сили на ревера сподели на всички, че се нарежда център - дясно в политическия набор.

Според нея началото на ПП-ДБ е обвързвано с наследници на хора, които са били добре показани в обществото преди демократичните промени през 1989 година Те са научени да вършат кариера на умерено и подадено, без да се води борба за реализация.

ПП-ДБ търпи развиване, което към този момент изтласка дясно насочената " костовистка " част от ДСБ и там останаха представители с ляво политическо мислене, което ги сближи с Христо Иванов и Демократична България, твърди политическият психолог.

В конюнктура на интернационална и вътрешна политическа неустановеност се постанова у нас да се сътвори спешно ръководство, което не допуска игра на съпротива.

Тя предвижда, че в идващите месеци ще станем очевидци на опит за нова лява политическа групировка обвързвана с президента Румен Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР