Доскорошният ни национал Теди Салпаров, който прекрати участието си в

...
Доскорошният ни национал Теди Салпаров, който прекрати участието си в
Коментари Харесай

Салпаров става треньор на Нефтохимик за месец

Доскорошният ни национал Теди Салпаров, който приключи присъединяване си в държавния ни отбор в края на януари, само че продължава да играе за Нефтохимик 2010 (Бургас), става треньор на първенците. Днес бургазлии възобновяват тренировки след късата отмора за коледните празници.

Либерото ще води нефтохимиците за близо месец в отсъствието на старши-треньора Николай Желязков, който е с националите. Както съобщихме към този момент мъжкия народен тим на България стартира подготовка за европейската подготовка в Израел (12-17 януари), а Желязков е асистент на селекционера Силвано Пранди.

„ Не се тормозя, че ще повеждам Нефтохимик, не ми е за първи път. Преди две години, когато Найден Найденов се раздели с клуба, ми се наложи да упражнявам съотборниците си за две седмици. Разбираме се добре с момчетата и ще се оправя “, разяснява за BGvolleyball.com Теди Салпаров.

Трима от волейболистите на отбора от Бургас са в разширения състав на държавния ни отбор, като извикани за лагера в София са Георги Братоев, Николай Николов и Илия Петков.

Нефтохимик ще има известна отмора за Нова година, като от 4 януари продължава с подготовката за идните срещи в Първа осмица на Суперлигата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР