Доскоро популярността на премиера на Обединеното кралство Борис Джонсън в

...
Доскоро популярността на премиера на Обединеното кралство Борис Джонсън в
Коментари Харесай

6 от 10 британци не вярват на Борис Джонсън

Доскоро известността на премиера на Обединеното кралство Борис Джонсън в неговата партия и измежду обществеността правеше позицията му да наподобява съвсем неуязвима. Сега 6 от 10 британци считат, че той ще остане без работа до края на идната година, предава онлайн изданието Axios. 

Според испанския вестник El País магията на премиера от дълго време е ``изчезнала “. Френският Libération написа, че той е ``единственият артист в шоуто на Борис Джонсън – което от ден на ден се проваля``. В Германия Der Spiegel пита какъв брой дълго може да продължи Англия да се оповава ``само и само на оптимизъм``.

Рейтингът на утвърждение на Джонсън падна до рекордно ниските 30% поради, изострени поради Брекзит, които оставиха страната без камиони и с полупразни супермаркети, а имиджът на премиера беше в допълнение очернен, откакто стана ясно, че е предходната година макар рестрикциите против разпространяването на ковид.

Джонсън отхвърли първичната вълна от известия за коледно парти на ``Даунинг стрийт`` по време на миналогодишния локдаун. След това в медиите беше публикувано изтекло видео, на което към този момент някогашният говорител на премиера Алегра Стратън приказва точно за организацията такова празненство. Джонсън разпореди на секретаря на кабинета Саймън Кейс да проверява случая, само че Кейс се отдръпна, откакто се оказа, че офисът му е бил хазаин на събиране с сътрудници. Вестник Guardian разгласява фотография, направена по време на различен локдаун през май 2020 година, на която Джонсън седи със брачната половинка си и помощниците си в градината на ``Даунинг стрийт``, с вино и сирене на масата и още десетина души на назад във времето. Джонсън упорства, че фотографията демонстрира ``хора на работа, които приказват за работа``. Вицепремиерът Доминик Рааб поддържа изказванието за работна среща, като означи, че хората на фотографията са облечени в костюми.

Прогнозирайки ``началото на края`` на Борис Джонсън като министър председател на Англия, Die Welt допуска, че възходящото неодобрение в партията на му е точно най-голямата опасност него. Ако в действителност бъде свален през 2022 година, тласъкът ще пристигна от доверените му хора.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР