Дори и днес, имайки множество познания в науката, съществуват мистерии

...
Дори и днес, имайки множество познания в науката, съществуват мистерии
Коментари Харесай

Тези следи са от превозно средство на 14 млн. години

Дори и през днешния ден, имайки голям брой знания в науката, съществуват мистерии и загадки, които човечеството и към момента не може да разгадае. Една от тях са следите от транспортно средство на 14 млн. години. Учените спорят, като едни изричат хипотези в поддръжка на това изказване, до момента в който други са твърдо уверени, че откритите следи не са от автомобил.

Днес се счита, че актуалната техническа цивилизация съществува от няколко века. Въпреки това учените не са в положение да обяснят от кое място в този случай са пристигнали ясните следи от тежките транспортни средства, като тяхното битие е потвърдено даже с изображения на шпионските самолети U2.

Един от водещите съветски геолози Александър Колтипин счита, че мистериозните следи, които са били открити във Фригийската котловина (Турция), не са резултат от някакъв натурален развой и са оставени от антични транспортни средства.

Според него сме се сблъскали със следите и неоспоримото доказателство за съществуването на антична цивилизация, която е зародила още преди визиите ни за основаването на света, т.е. съгласно класическата доктрина на учените до момента.

Ученият Колтипин твърди също, че самите следи са прекомерно дълбоки, с цел да бъдат оставени от някакво модерно транспортно средство, като оптималната им дълбочина тук-там доближава до към метър. Според някои учени откритието датира от хетските и фригийски времена.

Самата находка на следите на транспортното средство на 14 млн. години е била направена напълно инцидентно по време на експедицията на екипа на Андрей Кузнецов. Откритието е било направено в Турция, а точно във Фригийская котловина, като и до през днешния ден учените спорят по този въпрос. Подобни следи са били открити също по този начин в Израел и други страни по света.

И до през днешния ден не е ясно дали действително тези следи са били в действителност от някакви антични транспортни средства или са се получили вследствие на чисто естествените дейности на земната кора. Съществува мнение и че учените тривиално не желаят да признаят това изобретение, защото то би сложило под подозрения огромна част от откритията им до момента. Изказват се също по този начин разнообразни хипотези, само че към момента няма неоспоримо доказателство, което да потвърди или да опровергае теорията, че това са следи от транспортно средство на 14 млн. години.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР