Дора Христова, водач на листата в Сливен на Патриотичната коалиция

...
Дора Христова, водач на листата в Сливен на Патриотичната коалиция
Коментари Харесай

ВОЛЯ и НФСБ вдигат пенсиите с 200 лв. бързо

Дора Христова, лидер на листата в Сливен на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ (№ 24 в интегралната бюлетина) се срещна с поданици на Жеравна и Медвен. Хората споделиха главния си проблем – приходите.

„ За разлика от другите партии, които единствено дават обещание, ние имаме решения за бързо увеличение на приходите. Знаем, че ниските приходи тежат най-вече на българите. Затова, в нашата стратегия, тяхното повишаване и то скоростно, е главен приоритет. Знаем, че в случай че се одобри нашето предложение за безвъзмездни медикаменти за децата до 18 годишна възраст и за пенсионерите над 65-годишна възраст, ще помогнем на фамилния бюджет на хиляди фамилии “, съобщи Дора Христова.



Народният представител от 44-ото Народно заседание от ВОЛЯ показа, че в програмата е залегнало нарастването на всички пенсии с най-малко 200 лв.. „ И като политици, и като жители сме длъжници на нашите родители – време е те да живеят почтено “, добави Дора Христова.

Заедно с нея на срещите бяха и представители от квотата на НФСБ - претендентът за депутат Доброслав Иванов и зам. регионалният шеф Димитринка Петкова, общинският консултант Захари Стоянов.



Дора Христова описа на симпатизантите и по какъв начин достъпът до обективни цени на горивата, както и договорът на водача на ВОЛЯ Веселин Марешки, в който той поема съответни задължения към гласоподавателите, ще се отразят ползотворно на живота на жителите на Жеравна и Медвен.

Местните поданици в региона помнят грижата на патриотите за дребните обитаеми места, прекъсването на построяването на кариера, което трайно би навредило на туризма, укрепването на свлачището в Медвен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР