Домашни любимци зайци подскачат на игрална площадка, други се катерят

...
Домашни любимци зайци подскачат на игрална площадка, други се катерят
Коментари Харесай

Хотел за зайци предлага лукс в Хонконг

Домашни любимци зайци подскачат на игрална площадка, други се катерят по дървен палат, трети изследват тунел от памучна вата в постройка с климатик в предградията на Хонконг , предава АП.

В един от най-гъсто обитаемоте градове в света, където множеството жилища варират от дребни до дребни, зайците са известни домашни любимци.

А когато стопаните им отсъстват, има фенове на зайците, подготвени да се грижат за самотните домашни любимци в „ Бъни стайл “, първокласен хотел за дългоухи.

Това е изключително необходимо този месец, защото премахването на рестриктивните мерки за COVID-19 в Хонконг докара до всеобщи пътувания на популацията за посрещане на новата Година на заека по лунния календар.

Дона Ли, собственичката на „ Бъни стайл “, сподели, че хотелът е изцяло ангажиран за празниците и се стреми да поддържа своите посетители удовлетворени с постоянни извършения, празненства, спа процедури и доста моркови.

„ Стараем се да осигурим сигурна среда “, сподели Ли.

Ли, която има два лични домашни заека, сътвори „ Бъни стайл “ през юни, като стартира просто със стая за игри, предлагаща място за скачане и леговище от горещото и влажно време на Хонконг.

„ Като начало концепцията ми беше главно за основаване на безвредно вътрешно пространство за игра с подобаваща температура за зайци “, сподели Ли.

Когато държавното управление стартира да отстранява рестриктивните мерки за COVID-19 през септември, Ли усеща нуждата от бързо основаване на по-голямо оборудване за настаняване на дългоухи домашни любимци. Хотелът й бе цялостен за Коледа и Ли към този момент стартира да приема резервации за Великден.

С 15 заека Ли и нейният личен състав ще бъдат заети по време на най-важният празник в китайския календар . Освен храненето - някои притежатели поръчват специфични зеленчукови торти - има още разресване на козината, подкастряне на ноктите и фитнес извършения.

„ Мисля, че зайците схващат какво споделят хората. Те могат да усетят дали се държим добре с тях и дали се грижим добре, " сподели Ли и добавя: „ Затова им приказвам непрестанно, като им споделям какъв брой са красиви и сладки. "

Осигурени са също предаване онлайн и видеоклипове онлайн за притежателите . „ Знаехме, че нашият заек е добре, интензивно подскача и се забавлява “, споделя Рейнбоу Ли, която разкрила „ Бъни стайл “ в интернет и записала своя заек в хотела, до момента в който пътувала с колегата си по Коледа.

Престоят в „ Бъни стайл “ коства към 15 щатски $ на вечер, което включва половин час игра под наблюдаване. Разкрасителните процедури и специфичните менюта се заплащат в допълнение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР