Любов и пари! Вижте дали сте финансово съвместим със своята

...
Любов и пари! Вижте дали сте финансово съвместим със своята
Коментари Харесай

Любов и пари! Зодията показва дали сте финансово съвместим с половинката


Любов и пари! Вижте дали сте финансово съчетаем със своята половинка съгласно зодията. Според астролозите финансовият ни триумф зависи от това кой е към нас.

Когато избираме сътрудник в живота си, е належащо да вземем поради освен любовната, само че и финансовата си съгласуемост съгласно зодията.

Овенът е добре да си партнира със знаците на въздушната буря и изключително с Водолея. Везните също могат да му донесат финансов шанс, само че той би трябвало да се пази от Скорпиона.

Телецът има финансова съгласуемост с Водолей или Скорпион. Съюзът с тези знаци може да му донесе необикновен паричен шанс, написа iwoman.bg.

Близнаците ще привлекат парите в живота си в партньорство с Лъв. В това отношение за тях подобаващи сътрудници са Козирог, Телец, Дева и Стрелец.

За да забогатеят Раците би трябвало да се обвържат с Лъв, Овен или Стрелец, които да ги окуражават и да им обяснят за какво в този веществен свят финансите са доста значими!

Лъвовете ще бъдат богати само, в случай че се обвържат с Близнаци. Тази двойка има необикновен шанс с парите. Везни, Водолей, Козирог, Дева и Телец също са подобаващи за благополучен и удобен брак.

Девите се нуждаят от поддръжката на Скорпионите. Ако за множеството знаци Скорпионите са изцяло несъвместими във връзка с парите, то в този случай те ще изиграят основната роля.

Везните носят шанс с парите на съвсем всички зодии. Представителите на този знак притеглят парични потоци към своите сродни души, само че те самите постоянно са без пари. Единственият, който може да помогне на представителите на този знак, е Стрелец.

Със Скорпионите всичко е комплицирано: те отклоняват пари от съвсем всички знаци! Единствените, които няма да бъдат унищожени от съюз със Скорпиони, са Козирог, Телец и Дева.

Стрелецът ще има шанс с парите, в случай че е с Водолей или Везни. Ако сътвори семейство с един от тези знаци, богатият живот му е обезпечен.

Козирогът е знак, върху чието финансово благоденствие никой не може да повлияе. Но в това отношение Стрелец, Овен или Лъв са най-подходящи сътрудници за него.

По-добре е Водолеят да подписа брак с представители на стихията на огъня: Стрелец, Овен или Лъв.

Козирози, Дева или Телец могат да оказват помощ на Рибите във финансово отношение, защото те не боравят добре с пари.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР