Някои семейства гледат на основани на вярата алтернативи на Boy

...
Някои семейства гледат на основани на вярата алтернативи на Boy
Коментари Харесай

Семейства бягат от Boy Scouts of America, докато организацията се движи към „прогресивна визия“

Някои фамилии гледат на учредени на вярата други възможности на Boy Scouts – скоро ще бъдат преименувани на Scouting America – защото някои споделят, че организацията е напуснала основата си зад тила си.

„ Всеки път, когато организациите изгубят вкоренеността си и изключително в случай че преследваме тези прогресивни визии, в последна сметка се разсънваме в свят, който е в действителност сложен за различаване и доста сложен за насочване, и мисля, че това се случва с някои от тези организации, ” Мат Маркинс, президент и основен изпълнителен шеф на религиозната организация Awana, сподели за „ Fox & Friends Weekend “ в неделя.

Неговата организация се концентрира върху ученичеството на децата, като ги приближава до Христос и ги приготвя за водачество посредством основана на Библията стратегия за младежко служение. Тази задача е тази, която съгласно Маркинс организацията ще поддържа.

„ Имаме сентенция в нашата организация, че Awana се корени в Писанието, съсредоточена върху евангелието. Никога няма да се отда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР