Манчестър Сити създаде история на английския футбол, като победи Уест

...
Манчестър Сити създаде история на английския футбол, като победи Уест
Коментари Харесай

Манчестър Сити спечели историческа четвърта титла във Висшата лига въпреки победата на Арсенал

Манчестър Сити сътвори история на британския футбол, като победи Уест Хем с 3-1, с цел да завоюва четвъртата си поредна купа във Висшата лига и разруши сърцата на Арсенал, откакто Юрген Клоп направи прочувствено овакантяване на Ливърпул.

Фил Фодън вкара два ранни гола на упования стадион Етихад в неделя, с цел да сложи тима си на ръба на купата, преди Мохамед Кудус да върне единия със зрелищен удар от горната страна.

Но Родри удари малко преди приключването тутакси, с цел да възвърне разликата на Сити от две попадения и домакините рядко изглеждаха обезпокоени, до момента в който вървяха към успеха.

Арсенал стартира деня с две точки зад противниците си и се моли за знамение, което да лиши Сити от коронацията, знаейки, че победа против Евертън няма да е задоволителна, в случай че първенците завоюват на домашния терен.

Артилеристите, без купа във Висшата лига от 2004 година насам, съумяха да победят Евертън с 2-1 след гол, само че трябваше да се задоволят с второто място в таблицата за втори следващ сезон.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР