Принцеса Кейт веднъж несръчно отхвърли опита на принца на Уелс

...
Принцеса Кейт веднъж несръчно отхвърли опита на принца на Уелс
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън несръчно отхвърли сладкия жест на принц Уилям по време на голямо телевизионно събитие

Принцеса Кейт един път непохватно отхвърли опита на принца на Уелс да прояви обич по време на коледно особено предаване онлайн по малкия екран.

Това се появи за първи път през 2019 година, когато Кейт и Уилям се появиха в специфичното предаване на BBC A Berry Royal Christmas, с легендата на Bake-off и телевизионна персона Мери Бери. Престолонаследникът беше забелязан да се пробва да постави ръката си на рамото на брачната половинка си, преди тя да се появи, с цел да я отхвърли в ужасния миг.

В шоуто кралските особи правеха чаши чай и глазура на кексчета, до момента в който Мери даже почтено попита Кейт дали желае да " пръсне торта ", откакто й подаде плик по време на специфичното събитие. Шоуто беше концентрирано към визитата на телевизионната звезда на няколко благотворителни организации, които принцесата на Уелс поддържа.

Въпреки това, всичко не свърши единствено дотук и Кейт и Уилям даже се включиха в печене, като двамата направиха тесто за пица за Мери Бери. Кейт продължи да споделя по какъв начин първа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР