Установен е контакт с екипажа на хеликоптера, транспортирал президента на

...
Установен е контакт с екипажа на хеликоптера, транспортирал президента на
Коментари Харесай

Установен е контакт с екипажа на хеликоптера на иранския президент

Установен е контакт с екипажа на хеликоптера, транспортирал президента на Иран Ебрахим Раиси, заяви вицепрезидентът на страната Мохсен Мансури.

Той означи, че е открит контакт с един пасажер и един от членовете на екипажа; управляващите се надяват, че степента на съвестност на случая не е била доста висока, съобщава РИА Новости .

Припомняме, че в неделя хеликоптер с иранския президент Ебрахим Раиси  се разби  в северозападната част на страната. Четири избавителни екипа към този момент са се доближили до мястото на хипотетичното твърдо приземяване на хеликоптера. На мястото на случая са изпратени общо 46 избавителни екипа, както и кучета търсачи.

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24131Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед10652 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед11937 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед106869Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16788 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед106869Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78681„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР