Мария Захарова: Русия е готова да помогне в разследването на

...
Мария Захарова: Русия е готова да помогне в разследването на
Коментари Харесай

Хеликоптер с иранския президент Ебрахим Раиси се разби в северозападната част на страната

Мария Захарова: Русия е подготвена да помогне в следствието на повредата с хеликоптера с президента на Иран Раиси

Москва е подготвена да окаже нужното подпомагане за издирването на изчезналия хеликоптер на иранския президент Ебрахим Раиси и следствието на аргументите за случая, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Тя съобщи, че Москва откровено се надява, че животът и здравето на пасажерите на хеликоптера, измежду които има високопоставени представители на Иран, в това число президента Раиси, не са в заплаха, съобщава РИА Новости .

Захарова добави, че Русия е подготвена да окаже цялата нужна помощ за издирването на изчезналия хеликоптер и следствието на аргументите за случая.

Припомняме, че в неделя хеликоптер с иранския президент Ебрахим Раиси  се разби  в северозападната част на страната. Четири избавителни екипа към този момент са се доближили до мястото на хипотетичното твърдо приземяване на хеликоптера. На мястото на случая са изпратени общо 46 избавителни екипа, както и кучета търсачи.

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24131Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед10652 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед11937 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед106869Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16788 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед106869Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78681„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Спора </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР