Една жена, която мечтаеше да има голямо семейство и поне

...
Една жена, която мечтаеше да има голямо семейство и поне
Коментари Харесай

„Съпругът ми се съгласи да има голямо семейство – след това си направи вазектомия и не ми каза“

Една жена, която мечтаеше да има огромно семейство и най-малко четири деца със брачна половинка си, смяташе, че е безплодна единствено с цел да направи ужасяващото изобретение, че нейният сътрудник е имал загадка вазектомия след първото им дете.

31-годишната брачна половинка даде да се разбере, че брачният партньор й, който тя назовава с псевдонима „ Крис “, е споделил през цялото време, че споделя очакванията й да има огромно семейство и че парите не беше проблем. Това беше преди лъжите на брачна половинка й да я оставят в морето в месеци на комплициране и обезсърчение, до момента в който се опитваше да зачене второ дете.

След шокиращото изобретение тя разгласява в Reddit, казвайки „ Не знам какво да прави “, откакто Крис й предложи думи на разтуха и поощрение, до момента в който той направи невероятно двойката да има второ дете. Тя добави: „ Крис, и аз сме женени от четири години, дружно от шест. Когато се събрахме за първи път, имахме няколко дълги диалога за това по какъв начин и двамата желаеме огромно семейство. “

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Затворници, оставени в „ непоносими “ условия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР