Докато целият свят го слушаше, Владимир Путин използва момента отново

...
Докато целият свят го слушаше, Владимир Путин използва момента отново
Коментари Харесай

Докато целият свят го слуша: Путин обяви, че продължава войната си

Докато целият свят го слушаше, Владимир Путин употребява момента още веднъж да упрекна Украйна и Запада за започнатата от самия него война в Европа и даде обещание да я продължи, до момента в който не реализира задачите си. Днес съветският президент направи първото си огромно послание към нацията, година след нахлуването в Украйна. Изненадващо обаче предаването на речта беше прекратено заради механически проблеми.

Стъпка по стъпка деликатно и систематично ще решаваме задачите, които стоят пред нас. Те бяха тези, които отприщиха войната “, сподели той, визирайки Запада. „ Използвахме мощ, с цел да го спрем. “

Руският президент твърди, че Москва е почнала нашествието, защото е очаквала държавното управление в Киев да нападна Източна Украйна и вероятно Крим, който Русия анексира след фиктивни референдуми през 2014 година Той сподели, че задачата на 12-месечната военна акция е да „ защитим личния си дом “ и да предотвратим офанзиви против „ историческа “ съветска територия, като той засяга част от Южна и Източна Украйна.

Путин твърди, че Русия се е опитвала да разреши на жителите в оспорвания район Донбас да приказват „ на личния си език “ и се е пробвала да позволи спора по кротичък път. Той обвини водачите на Украйна, че са взели популацията на страната „ за заложници “, добавяйки, че Киев „ обслужва ползите на непознати сили “.

Самият народ на Украйна стана пленник на киевския режим и неговите западни господари, които в действителност окупираха тази страна в политически, боен и стопански смисъл “, сподели съветският водач.

„ Режимът не обслужва техния народен интерес “, добави той.

Той също по този начин уточни разширението на НАТО и новите европейски системи за противоракетна защита като провокация към Русия.

Днес в Гостиния двор в Москва президентът Владимир Путин изнесе своята годишна тирада пред Федералното заседание. Сред поканените нямаше задгранични посетители. За финален път Путин се обърна към Федералното заседание на 21 април 2021 година През 2022 година той пропусна годишната си тирада заради „ доста огромна динамичност на събитията “.
„ Западът не съумя да победи нашата стопанска система “
Президентът Владимир Путин съобщи, че западните страни са наложили наказания на Русия, с цел да накарат нейния народ да " страда ", само че не е съумяла да я победи на икономическия фронт.

Те желаят да накарат хората да страдат... само че изчисленията им не се сбъднаха. Руската стопанска система и ръководство се оказаха доста по-силни, в сравнение с си мислеха ", сподели Путин пред депутати в тирада.
Руснаците поддържат военната акция в Украйна
Путин сподели още, че Русия в никакъв случай няма да се поддаде на опитите на Запада да раздели обществото ѝ, употребявайки огромна тирада пред двете камари на Народното събрание на страната, с цел да каже, че болшинството руснаци поддържат военната му акция в Украйна.

Той съобщи, че Западът поддържа " предатели ", които се опълчват на дейностите на Русия, и благодари на руснаците за тяхната " храброст и увереност " в поддръжката на това, което Москва назовава " специфична военна интервенция " в Украйна.

След повече от половин час от началото на речта обаче излъчванията онлайн на речта на Путин бяха прекратени по целия свят. Причината е, че уебсайтът на съветската държавна телевизия спря работа, което докара и до следващи прекъсвания в платформите.

Съобщава се, че уебсайтовете на съветските държавни медии, излъчващи обръщението, са претърпели спиране по време на речта му.

Журналистите на Reuters на доста места не съумяха да получат достъп до уеб страницата на Всеруската държавна телевизионна и радиоразпръсквателна компания (VGTRK) или платформата за предаване онлайн Smotrim за интервали от време на речта.

В известие на уеб страницата на VGTRK се споделя, че " се правят механически работи ", до момента в който уебсайтът Smotrim не се зарежда. Връзката бепе прекратена за към 5 минути, само че беше възобновена, аргументите към този момент остават неразбираеми. 
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР