Докато президентът и Банова се забавляват в курорта, за малкия

...
Докато президентът и Банова се забавляват в курорта, за малкия
Коментари Харесай

Плевнелиев заведе Деси и децата на ски в Банско

Докато президентът и Банова се забавляват в курорта, за дребния Йоан се грижи баба му Лили, видя HotArena.

С третата си брачна половинка Деси, едногодишния им наследник Йоан и тъщата Лили посрещна коледните празници президентът Росен Плевнелиев, написа „ Уикенд ”. Бъдни вечер и Коледа някогашният Първи и фамилията му прекарали в столицата, само че в самия завършек на декември стегнали куфарите и отпътували за 5-звезден хотел в Банско. Придружила ги и 9-годишната Йоана, която е рожба на синоптичката Деси Банова от връзката й с предприемача Ивайло Граховски.

Докато Деси и Росен слаломирали по пистите и се забавлявали, бабата сменяла памперсите на дребния Йоан. Банско е обичано място за отдих на Плевнелиеви и за трета поредна година те бяха там за ЧНГ. Преди 3 година пък президентът се трансформира и в рекламно лице на градчето – той взе присъединяване във видео, в което посочи преимуществата на курорта за упражняване на ски и туризъм.

„ Като президент, само че и като човек - обичам Банско. Всяка година пристигам тук с голямо наслаждение със фамилията си. Аз съм и президент, който е отдаден на европейското развиване на България. Това е верният път. Трябва ли да бъдем на най-високото европейско равнище? Можем ли да бъдем толкоз амбициозни, че да се мерим с най-хубавите в Алпите, с най-хубавите в Европа? Моят отговор е: „ Можем. Банско може! ”, с възторг говореше Плевнелиев в 2-минутното клипче, което бе популяризирано във фейсбук.

Преди 6 години в новогодишната си тирада Росен също се опита да популяризира зимния ни туризъм. Кампанията му тогава обаче не се оказа сполучлива и даже провокира скандал, тъй като зад тила на президента вървяха фотоси от Скалистите планини в Америка, а не фрагменти на наши естествени забележителности.
Доскоро Плевнелиев разполагаше и с къща наоколо до Банско – тузарска резиденция в село Баня. Миналата пролет, малко откакто се разведе с някогашната си жена Юлияна, той продаде парцела на морския предприемач Йордан Христов.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР