Докато част от известните българки с удоволствие позират с големи

...
Докато част от известните българки с удоволствие позират с големи
Коментари Харесай

Ето ги най-известните БГ мами, които не се показаха бременни

Докато част от известните българки на драго сърце театралничат с огромни кореми, други фамозни БГ мами в никакъв случай не се демонстрираха бременни, даже откакто родиха. Последният образец в това отношение е журналистката Николета Маданска, която роди своя първи наследник Йоан в края на ноември и по този начин направи някогашният началник на новините на bTV Венелин Петков баща за сефте на 48 години.

Красавицата е извънредно дейна в инстаграм, най-малко беше до момента в който не се появи бебето, то в никакъв случай не сподели своя фотография с стомах, макар новината, че чака бебе бе известна на всички. Със сигурност можем да се закълнем, че дребният Йоан също скоро няма да бъде показан на почитателите.

На второ място безспорно е певицата Преслава, която за разлика от Маданска сама заяви в инстаграм, че чака бебе. Тя обаче по този начин и не се появи с наедряла фигура и единствената фотография, която леко загатна за идното щастливо събитие от преди две години бе от лятна отмора в Турция с необятна черна рокля.

Дори след появяването на дребната Паола, Преслава по този начин и не пусна фотография от бременния си интервал, сходно на Златка Райкова. Жената на Благой Георгиев ревностно пазеше новината за първия си наследник и даже изтри фотография, на която коремчето й въпреки всичко загатваше за неговата поява.

Въпреки че е майка на две деца-момче и момиче, снахата на Маги Халваджиян Алекс Енева също няма бременна фотография в своя инстаграм. Там пък е цялостно със секси нейни фотографии, както прилича на същинска адреналинка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР