Подарък от съдбата ще промени коренно живота на Младен (Иво

...
Подарък от съдбата ще промени коренно живота на Младен (Иво
Коментари Харесай

Подарък от съдбата за Младен и Дарина на финала на Съни бийч

Подарък от ориста ще промени радикално живота на Младен (Иво Аръков) и Дарина (Лидия Инджова). Гомес (Бойко Кръстанов) ще открие своето място в света, а Ивон (Евелин Костова) и Никола (Явор Бахаров) най-сетне ще изяснят връзките си. Епизодът ще започва с признанието на Гомес, че хотелът ще бъде продаден и излаз от тази обстановка - няма. Малко по малко героите ще стартират да привикват със загубата освен на работното си място, само че и на другарството и фантазиите си.
Реклама
Грубостта на Дарина към Калин (Любомир Ковачев) ще озлоби арабския шурей, който е подготвил за медиите сериозен компромат против нея. След като разбере за удара против брачната половинка си, Младен (Иво Аръков) няма да остане безразличен и благодарение на Жоро (Даниел Пеев - Дънди), Райна, Севда и най-много Димитър (Георги Кадурин) и Ростислав (Владислав Карамфилов - Въргала), ще реши да отвърне на удара.
Реклама
Щастливи от своята дребна победа, героите ще си отдъхнат, само че действителността бързо ще ги застигне, когато в хотела дойде Арабина. Ще има ли хотелът нов притежател и какво ще се случи с героите на най-любимата сантиментална комедия на българските фенове, ще стане ясно във финалния епизод тази неделя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР