Добро утро. Ето най-важното:Позицията на БългарияЗелен сертификат Морис Равел исканията

...
Добро утро. Ето най-важното:Позицията на БългарияЗелен сертификат Морис Равел исканията
Коментари Харесай

Три минути: Западът отхвърли претенциите на Русия. Всички са равни пред закона, но депутатите са по-равни

Добро утро. Ето най-важното:
Позицията на БългарияЗелен документ Морис Равел
настояванията на Русия за прекъсване на разширението на Алианса и евакуиране на сили от страните, които не са били членки до 1997 година Столтенберг подсети на Москва, че Алиансът чака да изтегли войските си от Украйна, Грузия и Молдова.

, с който да се включи в общите старания на НАТО за "демонстрация на възпиращ капацитет " на фона на опасността от съветска инвазия в Украйна. Решението на българското държавно управление е тази бойна част да бъде на територията на страната, само че към нея да могат да се "добавят качества от други страни ".

Колегите от “Дневник ” цитират CNN, че с няколко страни в района разполагане на по към 1000 военни във всяка. Сред тези страни е и България. Това не опонира на утвърдената от държавното управление позиция. Два дни по-рано Ню Йорк Таймс заяви, че президентът изпращането на бойци в Източна Европа, за въздържане на вероятно нахлуване на Русия против Украйна.

Американският президент дали да наложи лични наказания против съветския президент Владимир Путин, в случай че Русия навлезе в Украйна.

Пишете ни какво мислите на или коментирайте във.
Кои депутати не съблюдават разпоредбите
България продължава да отбелязва инфектирани с COVID-19 всеки ден. Добрата вест е, че настанените в интензивни отделения леко понижават.

За всички български жители важи условието за зелен документ за посещаване на някои обекти или за всеобщи събирания. Това на хартия важи и за Народното събрание, само че да не съблюдават разпоредбите. Какво им се случи ли?

Управляващата коалиция следва да избере ново управление на енергийния регулатор КЕВР. оповестяват, че любимец за ръководител е Станислав Тодоров от “Продължаваме смяната ”.

Днес комисията по цивилен свободи в Европейския парламен
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР