Днес селекционерът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров

...
Днес селекционерът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров
Коментари Харесай

Селекционерът на младежите рожденик

Днес селекционерът на младежкия народен тим на България Александър Димитров чества своя 46-ти рожден ден. Той е роден на 12 септември 1976 година в София. Юноша е на ЦСКА, а кариерата му на футболист минава през Янтра, Беласица, Персипура (Индонезия) и Академик (София). Треньорският му път стартира в разнообразни клубни тимове у нас и в чужбина, както и в юношеските национални гарнитури на България. 

През 2014 година воденият от експерта тим до 19 години се класира за финалите на европейското състезание на УЕФА в Унгария, а през 2015 година Димитров е отпред на националния тим до 17 години, който взе участие на финалите на Евро 2015 в България. 

Бил е асистент треньор на младежкия народен тим, работил е в Индонезия като асистент на Иван Колев в Персипура, в националния тим на Индонезия и в олимпийски тим на Индонезия, както и в родни клубове като Берое (Стара Загора), Локомотив (Горна Оряховица), Конелиано (Герман), Витоша (Бистрица) и Ботев (Пловдив), където е помощник на Ферарио Спасов. От декември 2018 година е селекционер на младежкия народен тим на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР