Днес Renault обяви, че компанията е подписала официален партньорски договор с Пари

...
Днес Renault обяви, че компанията е
подписала официален партньорски договор
с Пари
Коментари Харесай

Renault стана официален автомобилен партньор на Пари Сен Жермен

Днес Renault разгласи, че компанията е подписала формален партньорски договор с Пари Сен Жермен, който покрива следващите три сезона на футболния клуб.

От автомобилния производител споделят, че дружно с клуба ще бъде разработена широкомащабна световна рекламна и промоционална акция, комбинираща страстта на поддръжниците на парижкия клуб със силата на Renault като една от водещите френски марки в международен мащаб.

“За нас е наслаждение да асоциираме марката Renault с тази на Пари Сен Жермен, която способства за въздействието на Париж и Франция в света ”, разяснява Филип Буро, търговски шеф на Renault Франция. “Това главно партньорствмо предла много благоприятни условия, както във Франция, така и на интернационално равнище, които ще бъдат от изгода за нашите клиенти и нашите продажбени мрежи ”.

“За наса е наслаждение, че Renault избра Пари Сен Жермен, с цел да сложи началото на навлизането си във футбола и сме горди да асоциираме нашия клуб с един от стожерите на френската промишленост ”, споделя Марк Армстронг, директор Спонсорски връзки на Пари Сен Жермен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР