Днес от запад облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно

...
Днес от запад облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно
Коментари Харесай

Времето днес: Максималните ще бъдат между 11 и 16 градуса

Днес от запад облачността ще се раздира и понижава, най-късно над източните региони. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 11 и 16 градуса. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология, представена от dariknews.bg.

Над Черноморието през по-голямата част от деня облачността ще е забележителна, късно след пладне от запад ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 13-14 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините преди обяд облачността ще е най-вече забележителна, след обяд ще се раздира и понижава. Ще остане прохладно с сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 8 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР