Днес наличието на любовна връзка или нейното отсъствие едва ли

...
Днес наличието на любовна връзка или нейното отсъствие едва ли
Коментари Харесай

6 признака, които издават, че една жена е отдавна без мъж

Днес съществуването на любовна връзка или нейното неявяване надали ще изненада някого. Всеки човек е свободен да избира дали ще свърже живота си с различен или ще гради персоналния си живот самичък. Но, все пак, предразсъдъците и стандартите не престават да си съществуват и това надали ще се промени.

Има някои правила, обичаи и суеверия, в които някои хора към момента твърдо имат вяра и следват. Същите те споделят, че дамата безусловно би трябвало да живее с мъж. Защо би трябвало да се грижи за някого - просто такава е женската природа. Но има и друга сентенция. И тя гласи, че по-добре е да си самичък, в сравнение с с несъответствуващ човек. И много дами са решили да създадат точно по този начин. И по този начин, да забележим какво отличава тази мистериозна дама, която няма връзка, от останалите дами.
Можете да познаете, че дамата е сама, даже по нейната пазарска количка
Самотната жена готви по-рядко, а и не се старае да претрупва трапезата с първо, второ и трето ядене. Или в случай че го прави, то ще е по специфичен мотив. За разлика от дамата, която готви за своя обичан, дамата, която е от дълго време без мъж, не кулинарства толкоз доста. Нейната пазарска количка не е претрупана с разнообразни храни в значителни количества, а е по-скромна и по-бюджетна.

Жената без мъж е по-свободна в избора си
Жена, която не живее с мъж, несъмнено е много по-свободна в избора си. Може да реши да отиде на странствуване, нищо не я стопира, тъй като тя няма фамилни задължения. Всякакви занимания, заведения, занимания и други от този жанр са на нейно разположение. Няма забрани и ревнивост, по тази причина тя е по-спокойна и уравновесена. Може да прави каквото и когато си пожелае. Това е може би най-приятната част от самотата.
Жената, която няма мъж, е постоянно подготвена на флирт
Това е също изражение на свободата. Самотните дами са по-склонни към деен флирт. Дори в случай че дамата е срамежлива, тя може внезапно да прояви интерес към противоположния пол и ще е по-спокойна и деликатна към мъжете.

Жена, която не е във връзка, може елементарно да поддържа връзка, да върви на срещи, да получава доста дарове и внимание. Неомъжена жена може да бъде в статута на свободна толкоз дълго, колкото ѝ е належащо, до момента в който не откри „ своя “ мъж.
Тайно завижда на омъжените си приятелки
Да, една жена, която не се среща и не живее с мъж, може да има по-лесен живот, само че в сърцата си такива дами постоянно ще завиждат на омъжените дами, които имат здрави фамилии, любящ брачен партньор, деца и прелестно бъдеще пред себе си.

Всяка жена желае фамилно благополучие, всяка желае да бъде обичана и нужна. Жените се стремят към майчинство, фамилни полезности и обичаи, грижа.
Честа отмалялост, нервност и яд
Това са още някои от чертите, които постоянно могат да се появят при жена, която живее без мъж. Но да не забравяме, че тук всичко зависи от генетиката и прочувствената същина на самата дама.

Жената, останала дълго време без обичан до себе си, може да страда от честа отмалялост, нервност и яд. Защото ѝ липсва по този начин значимото за дамите мъжко внимание - любов, деликатност, обятия и целувки, фамилиарност. Всичко това ни оказва помощ да сме в прочувствено устойчиво и уравновесено положение, покачва хормона ендорфин, прочут още като хормонът на насладата. Затова по никакъв начин и не е чудно, че отсъствието на мъж в живота на една жена изостря всички тези прочувствени „ пропуски “.
Външен тип
Липсата на обичан мъж в дамата също може да повлияе на външния ѝ тип и здравето: неналичието на хормона прогестерон и хормоналните разстройства могат да се отразят доста неподходящо. А и самата тя няма задоволително тласъци, с цел да се грижи за себе си по този начин, както това прави дамата в любовна връзка, която се стреми постоянно да наподобява в най-хубава форма за своя мъж.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР