Днес, 18 октомври, министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.

...
Днес, 18 октомври, министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.
Коментари Харесай

Откриват нови 16 км от варненската част на АМ Хемус

Днес, 18 октомври, министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще открие новопостроения сектор Буховци – Белокопитово от автомагистрала „ Хемус “.

Участъкът на Автомагистрала " Хемус " сред Буховци и Белокопитово е с дължина 16,3 км, с което " варненската " част на автомагистралата ще стане с дължина 101 км.

Moreto.net напомня, новият сектор на процедура е подготвен от към 2 години, само че едвам в този момент бяха построени пътните възли, които го свързват с към този момент построената част на " Хемус " и с основния път София-Варна.

Церемонията по откриването ще се състои от 11:30 часа при започване на новия сектор при пътен възел „ Буховци-север “.

В нея ще вземат участие също заместник-министър Захари Христов и ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Иво Иванов.

На събитието са поканени да участват регионалните шефове на Шумен – проф. Христо Христов, и на Търговище – Станимир Парашкевов, кметове на обитаеми места от региона и представители на браншови организации.

Изпълнител на строителството на обекта е ДЗЗД „ Хемус-16320 “. Строителният контрол е сбъднат от ДЗЗД „ Консултанти Хемус 2 - 2016 “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР