Джулиана Гани впечатли от самото начало съквартирантите си във ВИП

...
Джулиана Гани впечатли от самото начало съквартирантите си във ВИП
Коментари Харесай

Вижте Джулиана Гани преди операциите

Джулиана Гани впечатли през цялото време съквартирантите си във „ ВИП Брадър ” освен с добродушния си, само че пък несклоняем темперамент, а и с обилните си форми. Докато „ Мис Силикон ” е шоуто, интернет бе залят от нейни фотоси от преди да реши да се възползва от достиженията на пластичната хирургия, видя HotArena.

На фрагментите Джули , както я назовават всички, е без хиалуронова киселина в устните и с естествените си гърди и нос. И въпреки да бяха изтъкнати някои забележки, като да вземем за пример прекомерно тънките и изрисувани вежди, феновете на Гани оцениха високо визията й. Затова евентуално ще последва вълна от неодобрение, в случай че почитателите на моделката научат, че преди да влезе в Къщата е предплатила за втора интервенция на носа.

Джулиана има общо 4 интервенции. Първата си направила едвам на 20 години и била на гърдите. Тогава пловдивчанката си поставила 400 кубика във всяка гърда, които след това й се сторили „ нищо ” за нейната височина 1,76 см. Това е повода и за втората намеса. При нея се решила на 600 кубика във всяка гърда. „ Но имах разстояние към четири пръста, доста грозно. А зърната бяха с два пръста по-надолу. За да ми оправят това трябваше трета интервенция ”, разяснявала е Джули. При третата интервенция освен коригирала естетично бюста си, а и нараснала кубиците на по 950.

Операция на носа Джули си направи не толкоз от дълго време. Преди присъединяване си в шоуто е предплатила втора интервенция на носа. Добре, че Енджи Касабие и Антон Стефанов я убедиха да намерения още един път дали да се подложи на втора интервенция на носа. Дали ще се вслуша в препоръките им, измежду които бе и да си понижи устните, следва да се разбере след края на риалитито, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР