В Силистра съпредседателят на разкри тайната на това как

...
В Силистра съпредседателят на  разкри тайната на това как
Коментари Харесай

Кирил Петков разкри тайната на това как легендата може да се превърне в реалност

В Силистра съпредседателят на " " разкри тайната на това по какъв начин легендата може да се трансформира в действителност. И по какъв начин пътят към това се оказва не чак толкоз митологичен и в областта на невероятното. А е прикрит в същинската воля и предпочитание на човек. 

Историята на е за лидера на листата на ПП-ДБ в Силистра - Богомил Петков. 

" Всеки път, когато пристигам в Силистра, ми споделят: " Само не приказва за моста. 40 години ни лъжат за този мост над Дунав ". Същото ми споделяха и в Габрово: " Само не приказва за тунела под Шипка ". Единствената разлика сред първата ни акция и в този момент, е, че когато отиваме в Габрово, споделям, че тъкмо поради Богомил Петков има подписан договр за планиране и действително този план се отпуши поради неговото персонално деяние в АПИ, когато аз бях министър председател. Има човек до мен, който действително съумя да трансформира легенда в действителност ", съобщи съпредсеателят на Политическа партия.

" Избрахме Богомил Петков за лидер на листата ни, тъй като идва от един от най-индустриалните градове в България - Севлиево. В Севлиево има доста непознати вложения, като той самит е довел огромна част от тях. Решихме, че вместо да сложим политическа фигура, ще сложим специалист, който знае по какъв начин да притегля вложения в градове с огромен капацитет в провинцията ", аргументира се. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР