Отломки от потрошените от возилото дървета имало на 100 м

...
Отломки от потрошените от возилото дървета имало на 100 м
Коментари Харесай

Джипът от кошмарната катастрофа в Пловдив бил пълен с райски газ!

Отломки от потрошените от возилото дървета имало на 100 м от произшествието

" От през днешния ден към този момент няма заплаха за живота й, сякаш стана знамение. Има коремна интервенция, не мога да ви кажа тъкмо, мисля че черният дроб беше обиден и шит, само че за детайлности сега не мога да ви кажа ", сподели майката на потърпевшата при зверската злополука в Пловдив Николета.

По-добре е и 22-годишният Иван П., който също е изведен от интензивното поделение.

" Видяхме го през днешния ден, видяхме родителите му. Той също е в положително положение. Доколкото знам, е малко по-добре от моята щерка ", сподели Красимира Узунова - майка на друго потърпевшо момиче.

На булеварда, където стана злополуката, през целия ден хора оставяха цветя в памет на двамата починали. На мястото към момента стоят няколко балона, а по информация на Българска национална телевизия проверяващите са иззели от колата огромно количество флакони с божествен газ.

Катастрофата е една от най-тежките, станали на територията на Пловдив през последните години.

Кристиан Екмекчиян, карал джипа, се е движел с близо 200 км/час и 50 метра преди кръстовището с " Шести септември ", посока Герджика, колата е поднесла, врязала се е в разграничителната мантинела, отсякла е две дървета и е блъснала трето.

Булевардът остана затворен над 5 часа, защото елементи от разполовения джип, както и парчета от потрошените дървета, имаше в радиус от 100 метра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР