Примата на българската естрада Лили Иванова облече изхвърлена блуза. Тениската

...
Примата на българската естрада Лили Иванова облече изхвърлена блуза. Тениската
Коментари Харесай

Лили облече вехта блуза

Примата на българската сцена Лили Иванова облече изхвърлена блуза. Тениската е на прочут международен фешън бранд която за непросветените по- скоро наподобява на изпокъсана дрипа, в сравнение с фешън шлагер. Както нормално Лили Иванова сподели усета си за мода, като се облече по последните трендове по време на подготовките за идното си турне. Тениската, покрита с дупки, незабавно направи усещане както на стилните инфлуенсъри, по този начин и на почитателите на звездата, написа Телеграф.

Става дума за извънредно известна за марката блуза, която и на пръв взор наподобява и на дрипа, покрита с доста дупки, само че истината е, че е цялостен шлагер. Моделът бил препоръчан през предходната година, когато марката пуснала на пазара сбирка, в която облеклата са проектирани да наподобяват износени и мръсни, като описанието на облеклото е: „ Силно погубен и замърсен резултат “. Тогава тениската била извадена от сбирката, като главното терзание било, че изглеждала прекомерно износена . Година по-късно почитателите на модата, са щастливи, че тя още веднъж е на пазара.

Цената на стилното прелъщение е към 2000 лева Към нея могат да бъдат открити и същите дънки и яке с резултат на дрипи. Естрадната прима е съчетала ексцентричната блуза по доста грациозен метод, разясниха осведомени, с тесни по крайници дънки и блуза в черно с дълъг ръкав под нея. С взор към детайла Лили Иванова ловко е съчетала визията си с елегантна бота в сиво с кристали, които още веднъж са на известна международна фешън марка, само че този път не от котюр линията, което ги прави много по-достъпни на пазара.

Цената на обувката варира от 250 до 400 лева, като моделът обаче от дълго време е привършен у нас и може да бъде открит единствено в американска верига. Феновете й не пропуснаха да я поздравят за метода, по който наподобява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР