Джеферсън и Джесика са португалска двойка, която е много влюбена.

...
Джеферсън и Джесика са португалска двойка, която е много влюбена.
Коментари Харесай

Младоженецът на сватбата обявил, че обича и друга, а вижте как реагира булката

Джеферсън и Джесика са португалска двойка, която е доста влюбена. Така че в деня на сватбата им имало доста сълзи. Но това, което е провокирало същинско наводняване от сълзи било изразяването на любовта. Само че това не е било предопределено за булката, а към нейната осемгодишната щерка.

В по-голямата част на сватбата всичко се върти към булката и младоженецът. Но на тяхната женитба взела участие и една специфична дама - дъщерята на Джесика, Джована. А Джеферсън имал огромна изненада за нея а и за майка й!

Младоженецът изказал любовта си по следният метод.

След четене на завета, който написал към Джесика, Джеферсън се обърнал към Джована. На всички дал да се разбере, че се е влюбил освен в Джесика, само че и в " Джи ". Неговият обет бил и към двете.

Джеферсън се спуснал на колене пред момичето и направил това, което я предиздвикало да се почувства специфична.

- Ако Господ би ми дал павото нещо да желая, това би било да те имам за щерка. Ще бъда най-гордият татко на света, в случай че бих могъл да имам по този начин красива, интелигнетна и образована щерка като тебе, споделил Джеферсън на момичето.

Прексрасните думи провокирали благополучие и сълзи по лицето на Джована.

Тогава Джеферсън пред Господ смирено декларирал, че взима Джована за своя щерка и че по този начин и ще я обича.

- Също по този начин ти давам любовта, любовта си и давам обещание, че ще се грижа за теб, че постоянно ще те вардя и че няма да разреша да ти се случи нещо неприятно, се зарекъл той.



Неговите думи явно докоснали всички присъстващи в църквата, тъй като всички бършели очите си!

След това дребната " Джи " взела микрофона и през сълзи изразила насладата и благодарността си, че има Джеферсън за татко. И в случай че дотогава имало някой със сухи очи, това било моментът, когато и те почнали да се борят със сълзите си.

За цяло благополучие, операторът съумял да снима всяка красива секунда от този миг. Ако не разбирате португалски няма да можете да разберете сълзите му., само че никакъв превод не е нужен, с цел да почувствате откровените страсти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР