Обвиняем за бунтовете на Капитолия на високо ниво в САЩ

...
Обвиняем за бунтовете на Капитолия на високо ниво в САЩ
Коментари Харесай

По време на обвинението обвиняемият за бунтовете в Капитолия демонстративно прогнозира, че Тръмп ще спечели изборите и ще затвори наказателни дела на 6 януари

Обвиняем за протестите на Капитолия на високо равнище в Съединени американски щати намерено и безочливо предсказа, че ще бъде освободен от обвинявания след преизбирането на някогашен президент Доналд Тръмп тази есен.

Джон Бануелос от Илинойс, упрекнат в пукотевица със зареден револвер измежду навалица, до момента в който е бил отвън Капитолия на 6 януари 2021 година, прекъсна производството си по обвиняване в понеделник с бурни рецензии към назначения му от съда бранител, изобличаване на окръг Колумбия и вулгарността в словесния му диалог със съдията.

Когато беше свикан от федералния арбитър от Вашингтон Таня Чуткан да внимава какво споделя навън, Бануелос сподели на съдията: „ Тръмп ще бъде на поста след шест месеца, тъй че няма защо да се безпокоя за. "

Съдия Чуткан още веднъж сподели на Бануелос да внимава с обществените изказвания по отношение на неговия случай.

Въпреки че други обвинени от 6 януари показаха вяра за бъдещо президентско опрощение, изказването на Бануелос беше категорично позоваване в правосъдна среда.

Тръмп публик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР