В контекста на светлите предстоящи празници на Рождество Христово е

...
В контекста на светлите предстоящи празници на Рождество Христово е
Коментари Харесай

Чудеса по време на Коледа

В подтекста на светлите идни празници на Рождество Христово е хубаво да си напомним, че с раждането на Христос хората получават вяра за свободен дух, а сега на Неговото Възкресение получават освен безконечен живот, само че и помилван на първородния грях. За положително или за неприятно, всеки човек е свободен в своя избор, което значи, че никой не може да го ограничи и да диктува неговите съзнателни дейности и мисли.

Процесът на Вселенското Възкресение има доста по-дълбок план за човечеството, в сравнение с допускаме.
Получавайки нравствен заряд посредством Възкресение на духа, ние получаваме и Божествена искра и опция за вътрешен баланс и възобновление,както на духовно, по този начин и на клетъчно равнище – развой на излекуване. Ако желаете да бъдете здрави на духовно и физическо равнище, замислете се какво състрадание бихте могли да извършите за близки, за нуждаещи се и за по-слаби, дарявайки обич, отношение, внимание и съчувствие.

С появяването си, Коронавирусът промени всичко към нас, само че не и нашите души. Цял свят се пита какви са аргументите за появяването и разпространяването му и кой ще понесе морална и материална отгорност за нанесените вреди в световен мащаб?

Би трябвало освен да търсим лекуване и ваксини за вируса, само че и да бъде основана международна организация с филантропична цел, която да потърси отговорност от отговорните за спонтанната загуба на милионите човешки животи по целия свят. Събраните средства би трябвало да бъдат предопределени за застраховане на околните на всички потърпевши лица от вируса, и за тези, които имат потребност от следваща рехабилтация и лекуване.

Връщайки се на чудесата, които съществуват, би трябвало да споменем и мистериозната поява, на монолит в пустинята на Юта в Съединени американски щати, който в следствие изчезва и се появява в Европа в гр. Пиатра Неамт в Румъния. Същият монолит внезапно се появи във Вършава, над река Висла.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР