Планетата Земя ще се сблъска с нови катаклизми и страшни

...
Планетата Земя ще се сблъска с нови катаклизми и страшни
Коментари Харесай

Ванга със стряскащи пророчества за 2021 г.

Планетата Земя ще се сблъска с нови катаклизми и страшни болести. Хората ще стартират да губят разсъдъка си и поради това ще не престават да умират, а не от самото заболяване. Тази плашеща прогноза е дала огромната петричка пророчица Ванга за 2021 година

Не е изключено ясновидката да има поради новата коронавирусна зараза, която вилнее със страшна мощ по целия свят. По думите й, лекарство ще бъде открито. „ Човекът е осведомен с лекуването, просто би трябвало да го види”, предизвестила тя. Възможно е тези думи да са свързани с имунизацията, с чиято помощ страшният ковид ще бъде надвит.

Освен това, Ванга предсказва, че през 2021 година на Земята ще падне голям метеорит и ще има доста жертви.

„ Ще пристигна време, когато природата ще стартира да си взема своето”, пророкува тя.

Ванга е видяла мощни пожари, наводнения, цунами, сеизмична и вулканична интензивност. Тя предизвестява и за необикновени слънчеви изригвания. Природните бедствия ще обиден множеството страни в света.

Ясновидката приказва и за промени във финансовия бранш през идната година. По думите й, хартиените пари могат да излязат от обращение.

Какво ще се случи с Европа?
„ Тълпите дисиденти, представящи се за жертви, ще се трансфорат в „ прислужници на Дявола “. Изказването може би е обвързвано с актуалната обстановка с неведнъж увеличаващия се поток от бежанци и незаконни мигранти, заливащ Европа. Тълпите араби, персийци, сирийци ще донесат доста проблеми на европейците.

Ванга прикани хората да не се паникьосват: „ Не роптайте против страданието, което ви сполетява. То е прочистващо средство “.

В предсмъртното си предсказване Ванга приказва за бъдещето на човечеството без заболявания и война. Границите ще изчезнат, няма да има обособени страни, а хората ще живеят като едно приятелско семейство в мир и естетика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР