Дисни отговори на критиките за предстоящата адаптация на живо на

...
Дисни отговори на критиките за предстоящата адаптация на живо на
Коментари Харесай

Дисни: Долу ръцете от Снежанка!

Дисни отговори на рецензиите за идната акомодация онлайн на „ Снежанка и седемте джуджета “. Режисьор е актьорът от „ Игра на тронове “ Питър Динклидж. Той дефинира римейка на анимационния филм от 1937 година по приказката на Братя Грим като „ ретрограден “.

От Дисни споделиха, че ще заобикалят усилването на стандартите от истинския анимационен филм, а Динклидж повтори, че филмовата компания е трябвало да преоцени плана.

„ Бях малко сюрпризиран от обстоятелството, че избраха латиноамериканска актриса за ролята на Снежанка. Но към момента описваме историята на Снежанка и седемте джуджета “, сподели режисьорът пред подкастъра Марк Марън.

„ Развиваме се по някакъв метод, само че към момента правим тази назадничава история за седем джуджета, живеещи в пещерата. А от Дисни бяха толкоз горди с това с цялата обич и почитание към актрисата и хората, които смятаха, че постъпват вярно. Но аз просто си споделих: „ Какво правиш? “

В изказване Дисни оповестиха, че римейкът онлайн ще бъде обновена версия на оригинала.

„ Подходихме друго с тези седем героя и се консултирахме с членове на общността на дребните хора. Очакваме с неспокойствие да споделим повече, до момента в който филмът потегля към произвеждане след дълъг интервал на разработка. “, се споделя в прессъобщението.



Миналата година брожения имаше и с кастинга за основна актриса, която да изиграе Снежанка. Противно на оригинала от приказката, персонажът ще бъде изигран от латино-актрисата Рейчър Зеглер. Тя взе участие и в „ Уестсайдска история “ на Стивън Спилбърг. 17-годишната гимназистка беше определена измежду 30 000 други латино-конкурентки за ролята. Везните се наклониха в нейна изгода с клип, в който тя пее Tonight и Me Siento Hermosa.



Другата основна героиня - за мащехата на Снежанка ще бъде изиграна от Гал Гадот. Критиките към този каст бяха, че не са спазени възрастовите разлики сред Снежанка и мащехата и това в бие на очи мощната антиейдж холивудска акция.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР