Динамичното развитие на технологиите неминуемо промени начина ни на живот.

...
Динамичното развитие на технологиите неминуемо промени начина ни на живот.
Коментари Харесай

Изследване на метавселената от комфорта на дома с LG

Динамичното развиване на технологиите неизбежно промени метода ни на живот. Живеем във време, в което можем да се разхождаме по улицата, " придружавани " от митични същества, a анимациите наподобяват по-реални от всеки път. Обогатената действителност (AR), виртуалната действителност (VR) и смесената действителност (MR) ни потапят в безгранично странствуване. Ролята на разширената действителност (XR) в актуалния свят става все по-значима и по всичко проличава, че в обозримото бъдеще тя ще се трансформира в неизменима част от всекидневието ни.

Иновативната серия тв приемници OLED от LG прави пътуването из необятната метавселена още по-достъпно. То към този момент е допустимо даже от комфорта на дома ни.

LG 4K HDR Smart OLED TV се предлага в 77- и 83-инчов вид и е артикул от ново потомство. Функцията LG ThinQ разрешава едно още по-умно ръководство на тв приемниците, което подсигурява интелигентно прекарване като никое друго.

Телевизорите извеждат гейминг маратоните на напълно ново равнище, осигурявайки време за реакция от 1 ms, кристално чиста картина и необикновено мощен процесор.

Чипът α9 AI Gen4 от 4-то потомство 4K употребява логаритми за надълбоко образование, с цел да проучва и усъвършенства наличието. Моделите C1 и G1 от серията OLED на LG са първите тв приемници в международен мащаб, които поддържат Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz за игри и са сертифицирани като HDMI 2.1., което
предотвратява размазването и трептенето на картината, осигурявайки още по-плавно гейминг преживяване.

Управлението на настройките на игрите е още по-удобно с помощта на усъвършенстваните настройки за игри от разнородни жанрове. Те дават опция още за превключване на технологиите VRR, NVIDIA G-SYNC и AMD FreeSyncTM. С помощта на характерностите от най-ново потомство OLED серията от LG разрешава на геймърите да се потопят в един непостижим виртулен свят, който им разрешава да развиват своята креативност по най-хубавия метод.

Телевизорите LG 4K HDR Smart OLED TV имат още впечатляващ футуристичен дизайн, както и самоосветяващ се екран със " self-lit " пиксели. Контрастът е поразяващо мощен, а черният цвят е повече от съвършен поради неналичието на задна подсветка при OLED тв приемниците на LG. В резултат картината е
ясна, а цветовете са ярки и 100% правилни с истинските, съгласно института Intertek във Англия.

Серията OLED TV дава опция на потребителите да се потопят в развлекателната онлайн платформа Гугъл Stadia. Услугата за игри в облак в действително време дава набор от игри без потребността от спомагателен хардуер.

Геймърите могат също елементарно да получат достъп до Twitch - водеща платформа за стрийминг онлайн, посредством която социализацията в гейминг средите е по-лесна от всеки път. Всичко това става допустимо с помощта на Wi-Fi 6, който обезпечава още по-бързи скорости.

Телевизорите LG 4K HDR Smart OLED TV основават един рисков натурализъм и неповторимо по рода си преживяване. С новаторските си дизайни и невероятни функционалности серията OLED прави пътуването в метавселената налично за всеки консуматор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР