Димитровград. Републиканци за България“ ще настояват часовете по физическо възпитание

...
Димитровград. Републиканци за България“ ще настояват часовете по физическо възпитание
Коментари Харесай

„Републиканци за България“ настояват часовете по физическо възпитание да се увеличат двойно

Димитровград. „ Републиканци за България “ ще упорстват часовете по физическо образование да се усилят двойно. Защото нацията затлъстява и води затънал метод на живот, а единствено 10% от хората спортуват. Това споделиха ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов и зам.-председателят на партията Павел Вълнев на среща със спортната общност в Димитровград, оповестиха от пресцентъра на „ Републиканци за България “ .

„ Допълнителните часове за спорт и физкултура би трябвало да са преди или след постоянните часове, с цел да не се разпокъсва образователният развой.
Крайно време е да се спре разточителното строителство на огромни спортни зали, които стоят заключени и неизползвани “, сподели зам.-председателят Вълнев.
Според него политиката е заробила спорта. И той е част от раздаването и харченето на публични средства през прозореца на джипката.

„ Хората не вървят да спортуват в огромните спортни уреди. Необходими са голям брой дребни, само че използваеми и действително работещи спортни зали “, уверени са представителите на „ Републиканци за България “.

Те подариха топки на детския волейболен тим на Димитровград. Срещата беше проведена от дългогодишния волейболен играч и треньор Петър Ташев, който е шести в кандидатската листа за Хасково.
По-късно дружно с претендентите за народни представители от 29 МИР-Хасково Радостина Циркова, както и Цветанов и Вълнев се срещнаха с хората от град Меричлери.

„ Гласувайте за тези политически партии, които имат очи и съвест да застанат пред вас. И да изслушат проблемите ви “, сподели Цветанов. Той посочи, че единствено в случай че има ясни правила и правда ще могат да се възродят българските села и дребните обитаеми места.
„ Аз съм от Хасково, обичам целия район и когато бъда определена за депутат ще работя за хората и от дребните обитаеми места. Като гласоподавател съм се разочаровала доста пъти от политици, които откакто ги изберат хората не им виждат очите повече “, сподели Радостина Циркова. „ Затова е доста значимо хората в листите да са качествени, образовани и млади “, уточни още тя.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР