Димитър Рачков сюрпризира зрителите на вечерното си шоу в неделя

...
Димитър Рачков сюрпризира зрителите на вечерното си шоу в неделя
Коментари Харесай

Рачков показа кивитата си в ефир

Димитър Рачков сюрпризира феновете на вечерното си шоу в неделя вечерта, появявайки се на сцената в изрязан бански.

Комикът бе поканил на посетители най-влиятелните интернет звезди у нас – влогърът Баллан, ютуб звездата с 1 милион почитатели Слави дъ Клашърс и артистът Китодар Тодоров.
В унисон с тематиката на предаването „ Живот в мрежата ” Рачков получи препоръки по какъв начин да стане още по-известен, създавайки профил в най-хитовото приложение „ Тик Ток ”. В директна връзка от специфичното студио „ Треска за Оскари: Нощта на триумфа “, Мариян Станков – Мон Дьо разгласи звездните моменти в най-очакваната нощ в Холивуд. И до момента в който цяла България бе вперила взор в Мария Бакалова и нейната историческа номинация за най-хубава актриса в поддържаща роля, самият Борат се появи в „ Забраненото шоу на Рачков “, с цел да признае какъв брой доста харесва освен Мария, само че и Бургас.

Комикът, който също е бургазлия цъфна на сцената в електриков зелен бански, съвсем като този на Борат, изигран от Саша Коен в едноименния касов филм. Изрязаното трико на Рачков не остави нищо на въображението на феновете и наблягаше прелестите му. Вместо да го предизвести в слушалките да оправи банския си, режисьорът Кико, с който са в непрекъсната връзка посредством слушалките, го остави да се излага в името на шоуто. Единствено Рафи не се сдържа и предизвести водещия: „ Мите, загащи се малко ”. Рачков се сконфузи и се извини на феновете до момента в който наместваше банския си. След това извърши дебютната си ария „ Вайръл ” дружно с Баллан, Слави, приятелките им, както и пеещите близначки Алекс и Влади. Бурните подскоци на комика обаче още веднъж изместиха трикото му. писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР