Четири часа се оказаха недостатъчни за Тони Стораро да изпее

...
Четири часа се оказаха недостатъчни за Тони Стораро да изпее
Коментари Харесай

Лили Иванова даде хитове на Тони Стораро


Четири часа се оказаха незадоволителни за Тони Стораро да изпее всичките си шлагери, написа Галерия. Повече от 250 минути без отмора Човекът глас се раздава онлайн в препълнената Арена София на своя юбилеен концерт 25 години на сцена. До него неразделно бяха бендът на Таркан от Турция и Истанбулската филхармония. Публиката подгря Аристос Константину, а с цел да го поддържат и да пеят дружно с него на сцената се качиха съвсем всички топ имена в попфолка: Десислава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова, както и синовете му – Фики и Емрах.

Истински възторг провокираха появяването на Азис с дълъг шлейф над панталона за първи път от много години след извеждането на женствения му облик от медийното пространство. Преди да излезе на сцената, той поздрави сътрудника си с прочувствено видео, а Стораро му върна жеста, като сподели за сътрудника си и другар, че е популярен артист. Двамата изпяха шлагера му Грешница и дуетът, който стана известен в осъществяване на Стораро и Деси – Друг живот.

Преди гръцката част на концерта Стораро не пропусна да спомене, че има двама реализатори от южната ни съседка, от които се е учил и на които постоянно се е възхищавал. Единият е Василис Карас, който към този момент не е сред живите, и Тони връчи на мениджъра му Стратос Гиатос възпоменателен плакет, като едвам сдържа сълзите си.     

Другият преподавател – Зафирис Мелас, се качи на сцената, с цел да изпеят няколко песни.

Една от огромните изненади на юбилея беше писмо и букет от примата Лили Иванова, която беше дала разрешението си Тони да извърши песента й За тебе бях, а със Софи Маринова изпяха и Ветрове.



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР