Димитър Илиев, който вкара и двата гола за Локомотив Пловдив

...
Димитър Илиев, който вкара и двата гола за Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Въвеждането на VAR в България беше много положително

Димитър Илиев, който вкара и двата гола за Локомотив Пловдив при успеха против ЦСКА с 2:0, бе безапелационен, че въвеждането на VAR в България е доста позитивно. Той бе безапелационен, че без VAR пловдивчани нямаше да получат дузпа. Капитанът на „ смърфовете “ се надява, че още в идващия мач Локомотив ще победи ЦСКА 1948 и ще си подсигурява второто място.

Митко Илиев и VAR взеха решение разногласието за сребърните медали в efbet Лига

" Много скъпа победа, остават ни два мача, би трябвало да спечелим един, с цел да си подсигуряваме второто място, което ще е голям триумф за нашия тим. Започнахме сезона с вкус за тройка. Рано-рано постигнахме тази цел. На крачка сме от още по-голям триумф. Това не се е случвало в историята на Локомотив “, съобщи Митко Илиев.

" Показахме, че сме мощни характери и по-късно футболните качества са безспорни. Първото полувреме имахме проблеми, само че второто се поуспокоихме и справедливо стигнахме до успеха. Дано всичко да е наред, да няма травми. Излизаме идващия мач да си решим нещата против другия ЦСКА “, добави той.

" Доста неща коригирахме на почивката, пресата не вървеше, не бяхме компактни. Изнесохме се по-близо до тяхната врата. Знаехме, че ще сгрешат. Положенията започнаха да идват. Това е в общи линии. Първото полувреме не изглеждахме по този начин както изглеждаме по принцип на нашия стадион “.

" Още в действително време видях, че има дърпане при дузпата. За мен въвеждането на VAR в България беше доста позитивно. Аз съм сигурен, че в случай че нямаше VAR, обстановката щеше да бъде подмината. Това взема решение мача. Срещу Лудогорец по-честичко ще почнат да се свирят дузпи. Така че за мен е позитивно. Втората обстановка не знам какво толкоз я гледаха. Като допусне неточност съдията, може да се поправи. Понякога се изнервят футболистите, като се чака доста решението, само че не може всичко да е позитивно “.

" Локомотив в никакъв случай не е бил най-богатия клуб и не е имал най-хубавите условия, само че футболистите са показвали, че са мъже. Всички заслужават едно приветствие поради това, което вършим с бюджет, който е неведнъж по-нисък от водещите. Не всичко във футбола е пари. Благодаря на всеки, който е обвързван с Локомотив. Мисля, че от дълго време не е имал толкоз мощен колектив “, сподели още водачът на Локо Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР