Димитър Бербатов подкрепи централния нападател на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку,

...
Димитър Бербатов подкрепи централния нападател на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку,
Коментари Харесай

Бербатов защити Лукаку от критиките

Димитър Бербатов поддържа централния нападател на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, който е обект на непрекъснати рецензии поради дребното маркирани голове от началото на сезона. Берба, който също имаше сложни мигове при започване на престоя си на " Олд Трафорд ", съобщи, че белгиецът има и други мощни качества, с изключение на да бележи, само че съотборниците му би трябвало да ги употребяват по-добре.

" Хората непрекъснато се концентрират върху головете, само че в актуалния футбол нападателите оферират доста повече от това. Как ще оказват помощ рецензиите? Не мислите ли, че и самият той (Лукаку - б.р.) е наясно, че бележи рядко? Сиурен съм, че попадението против Фулъм му е донесло облекчение. Негативизмът не води до нищо положително. Аз персонално одобрявам Лукаку и работата му с топката, както и умеенето му да употребява мощната си физика. Ако първото му допиране не е толкоз положително, подавайте му по този начин, че да може да обработи топката. Той се нуждае от убеденост, с цел да вкарва голове ", показа Бербатов в изявление за Sky Sports.

" People always talking about him not scoring is just spreading negativity. "

Former @ManUtd Dimitar Berbatov believes that Romelu Lukaku offers more to Manchester United than just goals.

Full story: https://t.co/38CONjIzF7 pic.twitter.com/M3XWwCB5CK
— Sky Sports GOS (@GoalsOnSunday) 9 декември 2018 година
Лукаку не се беше разписвал в домашен мач от Премиър лийг от март насам, преди да го направи при успеха с 4:1 над Фулъм. Той остава спокоен, тъй като извършва напътствията на Жозе Моуриньо и португалецът е удовлетворен от него.

" С мениджъра имахме няколко потребни диалога в последните дни и той ми изясни какво тъкмо желая от мен. Знам, че би трябвало да се представям по-добре и непрекъснато се старая да модернизирам играта си. Понякога ми липсва интензитет и експанзия в играта, само че против Фулъм не беше по този начин ", разкри нападателят.
Премиър лийг 16 кръг, събота 8 декември  Манчестър Юнайтед 4:1краен резулат  Фулъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР