Деструктивната политика на БСП за доказване, че парламентът не може

...
Деструктивната политика на БСП за доказване, че парламентът не може
Коментари Харесай

ГЕРБ със закана: БСП ще ни мобилизира да идваме навреме за работа

Деструктивната политика на Българска социалистическа партия за доказване, че Народното събрание не може да работи през днешния ден, докара до жертва на парламентарния надзор . Това съобщи след проваленото пленарно съвещание поради липса на кворум представителят на " Обединени патриоти " Милен Михов.
Според него. Той акцентира обаче, чe имало и членове на ГЕРБ, които също отсъствали. От " Обединени патриоти " всички депутати били в зала.
 Парламентът не събра кворум, депутатите от Българска социалистическа партия не се записаха и скандираха Оставка Парламентът не събра кворум, депутатите от Българска социалистическа партия не се записаха и скандираха " Оставка "
Парламентът не събра кворум, с цел да стартира съвещание Само 119 депутати се записаха за началото на днешното съвещание. За старт за...
От ГЕРБ пък обявиха, че не е доста мъдро опозицията да не се записва и подчертаха, че това ще накара ръководещите да се активизират и да идват по-навреме на работа.
Припомняме, по-рано стана ясно, че през днешния ден няма да се организира съвещание, защото Народното събрание не съумя да събере кворум. Регистрираха се едвам 112 депутати при нужните най-малко 121. Левицата беше в зала, само че не се записва.
Корнелия Нинова се закани, че за обществото щяло да стане ясно по какъв начин се обезпечава болшинство - " на един с концесия, на различен с друго ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР