Депутатът от Върховната Рада Анна Скороход избухна в сълзи по

...
Депутатът от Върховната Рада Анна Скороход избухна в сълзи по
Коментари Харесай

Украински депутат се разплака, не приеха поправката й

Депутатът от Върховната Рада Анна Скороход избухна в сълзи по време на съвещание на Народното събрание заради обстоятелството, че сътрудниците й пренебрегнаха нейна корекция към закон. Съответното видео е оповестено в YouTube.

Вчера украинския парламент разиска законопроекта за делене на активите на газопреносната система. Скороход настоя за своите промени, макар че профилната комисия не ги поддържа.
" Знаете ли, има чувство, че ни тормозят. Ако споделих, че желая моите ремонти да минат, значи желая това да стане. А не някой да да ми споделя: " Спри да ги подаваш! “, сподели Скороход, не сдържайки страстите си.
Председателят на Радата Дмитрий Разумков стартира да я успокоява и по-късно поправката Скороход беше пусната на гласоподаване. Но парламентаристите не я поддържаха - тя получи едвам 158 гласа.

В резултат Върховната Рада утвърди законопроекта № 2239-1. Той бе подсилен от 341 депутати при нужния най-малко от 226 гласа.
Предполага се, че този документ ще разреши до края на годината да завърши процедурите за основаване на самостоятелен оператор на газопреносната система посредством обособяване от структурата на Нафтогаз. Както съобщи министър председателят на Украйна Алексей Гончарук, това ще даде на Киев най-силната допустима позиция в договарянията с Русия за преноса на газ и ще разреши дълготраен контракт, написа БГНЕС.
Оказа се, че депутатите в новата 9-та Върховна Рада на Украйна не се разграничават доста по нрав от тези в 8-та. Вчера международните организации означиха и първото сборичкване в украинския парламент сред депутата от „ Опозиционна платформа – За живот “ Николай Скорик и избранник от фракцията „ Слуга народа “ Николай Тищенко. Каква беше повода можете да видите във видеото в ТАЗИ СТАТИЯ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР