Деня на независимостта в Украйна се подготвят за извънредни ситуации

...
Деня на независимостта в Украйна се подготвят за извънредни ситуации
Коментари Харесай

Порошенко и радикали готвят провокации в Деня на независимостта

Деня на независимостта в Украйна се приготвят за изключителни обстановки и провокации, написа украинското електронно издание “Страна “. Това се подразбира от подготовката на полицията, както и от сигнали от политически кръгове и даже от западни дипломати.

От началото на август в украинските градове ще патрулират подсилените екипи на Националната армия. Преди това те придружаваха единствено полицията.

Но през днешния ден, съгласно заповедта на министъра на вътрешните работи, охранителните отряди ще обикалят улиците сами.

Около 2000 бойци, 100 моторни транспортни средства и 100 служебни кучета ще патрулират по улиците. Служителите ще патрулират пет дни в седмицата в продължение на шест часа.

Поради затруднението на оперативната конюнктура, времето на работа на военните може да варира

През юли Владимир Зеленски съобщи, че на 24 август този път няма да има боен церемониал, тъй като е скъпо и тези пари е по-добре да се дадат на военните като бонуси.

Не е изцяло ясно за какво е за военните, а не за децата с увреждания, само че след изборите концепцията се промени. Парад въпреки всичко ще има - той ще се организира под името „ Марш на достолепието “.

Само че без военна техника и с присъединяване на цивилни - да се сътвори усещане за общ празник, а освен за боен подобен.

Това шествие ще бъде ръководено от самия президент. Той промени концепцията за празника след яростните рецензии на последователите на Петро Порошенко и десните радикали - те просто изискват пищен боен церемониал, за "показване на мощ ".

В същото време предходното държавно управление се готви за своята „ война за самостоятелност “. Когато Зеленски анулира парада, последователите на някогашния президент обявиха, че по този начин или другояче ще го проведат. Те потвърдиха желанието си да излязат на „ Марш на бранителите на Украйна “.

Американците също приказват за висок риск от спор в деня на независимостта.

Посолството на Съединени американски щати в Киев предизвестява за риска за сигурността на територията на Украйна през август заради засилената интензивност на екстремистите в навечерието и по време на празниците. Това се показва в известието на уеб страницата на посолството.

“Ислямска страна “ и други екстремистки групи, като предписание, употребяват ваканционните интервали за... осъществяване на офанзиви.

През август е ислямският празник Курбан-байрам (11-12 август) и Денят на независимостта на Украйна (24 август) ", регистрират от посолството.

Дипломатическата задача означи, че нормално нападенията на екстремистите са ориентирани към местата с доста хора, тъй че през този интервал "е значимо да бъдете бдителни и да употребявате практиката на отчитане на обстановката ".

Посолството на Съединени американски щати приканва жителите да заобикалят демонстрациите, да наблюдават новините в медиите, да бъдат бдителни тук-там, посещавани от туристи, а също по този начин да носят документи за идентификация с тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР