Ден след много тъжната новина за кончината на най-голямата легенда

...
Ден след много тъжната новина за кончината на най-голямата легенда
Коментари Харесай

Ботев връща усмивките на жълто-черен Пловдив

Ден след доста тъжната вест за кончината на най-голямата легенда на Ботев (Пловдив) Динко Дерменджиев, управлението на клуба стартира процедура, с цел да върне допустимо най-бързо усмивките на своите последователи, научи Sportal.bg. Босовете на " канарчетата " стартираха диалози за задържането в тима на огромната звезда Тодор Неделев. Националът прави страховит сезон, като е в главната " жълто-черните " да играят исторически край за Купата на България против безконечния противник Локомотив (Пловдив), който цялостен Пловдив чака с голям интерес, а на 15 май огромна част от града ще дойде на стадион " Васил Левски " в столицата.

" Започнахме диалози с Тодор Неделев за удължение на контракта му. И двете страни имаме предпочитание това да се случи, тъй че чакаме новият договор да стане факт скоро. Неведнъж Тошко е заявявал, че в България желае да играе единствено в Ботев. Надяваме се той да остане дълго при нас, само че несъмнено, че при положение на оферта от чужбина, която би го направила благополучен, ние ще се съобразим с неговото предпочитание и няма да го стопираме. Всички в Ботев сме щастливи, че имаме в състава си най-хубавия български футболист. Ролята на Неделев за нашия клуб е доста повече от представянето му на терена. В днешните комерсиални времена Тошко е образец за преданост и висок морал. Той е ентусиазъм за децата от нашата школа, които имат щастието да се учат от него всеки ден ", съобщи изпълнителният шеф на Ботев Иван Йотков пред Sportal.bg.
 Ботев (Пд) - ЦСКА-София @@@
Осмицата на пловдивчани е отбелязал през този сезон рекордните за кариерата си 15 попадения - 13 в Първа лига, както и два за Купата против ЦСКА-София. Той се трансформира през последните седмици безусловно в призрачен сън на " алените ", вкарвайки три решаващи гола в трите мача против състава на Любослав Пенев. Първо отхвърли клуба на Гриша Ганчев от Купата, а при започване на седмицата и от купата на България. При последното си попадение обаче не се зарадва, като се заприказва, че ще продължи кариерата си на стадион " Българска войска ".  Ботев Пловдив - ЦСКА-София @@@
Идолът на бултрасите беше безапелационен, че е бил доста изтощен и няма желание да играе в различен клуб в България с изключение на в обичания Ботев, само че при добра оферта от чужбина е подготвен да си тръгне, откакто преди време не съумя да се наложи в Бундеслигата с екипа на Майнц 05, защото беше доста млад и незадоволително зрял.

" Наистина започнахме диалози с Ботев. Обичам този клуб! В България искам да играя единствено с " жълто-черната " фланелка. Бих си тръгнал единствено при добра оферта от чужбина, която удовлетворява мен и клуба ", показа Неделев пред Sportal.bg.
 Ботев (Пд) - ЦСКА-София @@@
26-годишният халф към този момент има над 200 мача в Ботев и близо 65 гола с " жълто-черния " екип. Неделев, който е състезател № 3 на България през последните две години, се трансформира в съществена част в националния тим на България, за който има два гола от 23 мача. Класата и геният му са безспорни, а любовта му към Ботев и тази на почитателите към него, към този момент доста рядко може да се види в родния футбол. Дали приказката му в Ботев ще продължи, ще се разбере напълно скоро...  България - Черна гора част II @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР