Ден преди финала на Световното първенство по футбол много фенове

...
Ден преди финала на Световното първенство по футбол много фенове
Коментари Харесай

Звездата, която загуби 1 милион от победата на Аржентина

Ден преди финала на Световното състезание по футбол доста почитатели на играта бяха уверени, че Аржентина ще падне в мача си против Франция. Не поради качествата на тима, а поради едно проклинание, което съвсем постоянно се сбъдва.
 Мондиал 2022, Емилиано Мартинес, Лео Меси и защо приказват всички след финала
За какво приказват всички след финала на Мондиал 2022

Купата е за Аржентина

Проклятието на Дрейк. Този мит се появи преди години, когато известният канадски рапър някак успяваше да залага постоянно на спортисти, които след това губеха мачовете си. Независимо дали става дума за бокс, баскетбол или футбол, напомнят от Unilad.

Преди мача на Аржентина и Франция Дрейк разгласява видео, на което с хазартната звезда Roshtein се уговарят кой за кого ще заложи. И откакто Roshtein избра тима на Килиан Мбапе, рапърът остана да заложи на този на Лео Меси. И заложи 1 милион $.
Drake Bets On Argentina For The World Cup
Както към този момент знаем, " проклятието на Дрейк " този път беше развалено точно от Меси. Но с това върви и втора неприятна вест за канадеца - въпреки да беше заложил на печелившия тим, той въпреки всичко изгуби парите си, тъй като беше заложил, че Аржентина ще завоюва в постоянното време на мача. А изходът на финала беше решен с дузпи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР